Edirne

"Milli, manevi değerlerimizi karalama kampanyasına dur de"

16:12 01 Nisan 2016 1 Yorum Var
"Milli, manevi değerlerimizi karalama kampanyasına dur de"

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Edirne Şubesi üyeleri, "Milli, manevi değerlerimizi karalama kampanyasına dur de" sloganıyla etkinlik düzenledi.

Eski Cami önünde Türk bayrağı ve sendika pankartı taşıyan grup üyeleri, "İmam hatipler yalnız değildir" şeklinde slogan attı.

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Edirne Şube Başkanı Erdinç Dalgıç, grup adına yaptığı açıklamada, 19 yıl geçmesine rağmen son günlerde bazılarının "28 Şubat rüyası" gördüğünü dile getirdi.

Bazı kesimlerin yalan ve iftira kampanyalarıyla halkın mukaddesatına pervasızca dil uzattığını anlatan Dalgıç, şunları kaydetti:

"Sözde eğitim sendikası olduğunu söyleyen birtakım çevrelerce şehrimizde iz bırakan işlere imza atan gönüllü kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve imam hatip okullarını hedef göstererek, kamuoyunda bu kurumlara karşı oluşan ilgi ve teveccühü sindirememenin hezeyanı ile adeta Müslüman mahallesinde salyangoz satmayı görev edinmişlerdir. Hukuk önünde suçsuzluğu tescillenmiş değerli bir akademisyenimize iftira atmakta beis görmemektedirler. Ne yaman çelişkidir ki dün üniversite kapılarından kovdukları, birinciliklerle okullarını bitirmelerine rağmen diploma merasimlerine almadıkları dindarları pedofiliyle, cahillikle suçlamaktadırlar. İslamofobinin ülkemiz sınırları içinde prim yapmaması için dine ve dini değerlere saldıranların her platformda karşılarında olacağımızı hatırlatırız."

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Biraz da öz eleştiri yapmak gerek
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.