Edirne

Edirne Doğa Sporları Kulübü ödülleri verildi

13:36 30 Mayıs 2016
Edirne Doğa Sporları Kulübü ödülleri verildi

Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) tarafından ''2015 yılı Doğal Yaşam Savaşçısı'' sivil toplum örgütleri çalışanı kategorisinde ödülüne layık görülen Göksal Çidem ödülünü aldı.

Bir kahvaltı salonunda düzenlenen Edirne Doğa Sporları Kulübü Derneği dayanışma kahvaltısında sivil toplum örgütleri çalışanları kategorisinde ödülü Göksal Çidem'e, EDOSK Kurucu Başkanı Bülent Bacıoğlu, EDOSK Başkanı Ergun Gözet ve kulüpte geçmiş dönem başkanlık yapan Gökhan Karakoç beraber takdim etti.

Bacıoğlu yaptığı konuşmada, "Trakya ve ülkemizde doğa tahribatına yol açacak, doğanın ve biyolojik çeşitliliğimizin korunmasına, doğal mirasımızı çocuklarımıza aktarma adına çalışmaları ile bu ödülü gerçekten hak etmiş bir arkadaşımızdır. Trakya'nın ve gücü yettiğince ülkenin birçok yerinde hukuksal ibraz, dilekçeler, bilgilendirme toplantıları gibi öz verili çabaları mevcuttur. Istrancalar'ın her yerinde, her köyünde doğaya yönelik sorunlarda ön planda koşturan bir kişidir. 2009 yılında Ergene kirliliğine dikkat çekmek amaçlı yapılan etkinliklerde tanıştığımız ve samimi bir şekilde çalıştığımız bu fedakar arkadaşıma bu ödülü büyük bir gururla veriyoruz." dedi.

Çidem, bu ödüle layık görüldüğü için EDOSK camiasına teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.