Edirne

Kayıp öğretmenin cesedinin bulunması

17:58 01 Haziran 2016
Kayıp öğretmenin cesedinin bulunması

Tuzla'da iki çocuk annesi tarih öğretmenini öldürdüğü iddia edilen zanlının Edirne'de olduğu ihbarları üzerine polis ekipleri çalışma başlattı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, gelen bazı ihbarlar üzerine şüpheli Atalay F'nin yakalanması için harekete geçti.

Zanlının fotoğraflarını tüm birimlere dağıtan ekipler, özellikle İpsala, Meriç ve Keşan ilçesinde kontrolleri artırdı. Polis ekipleri bölgedeki tüm otelleri kontrol etti, şüphelinin fotoğraflarını göstererek işletme sahiplerini uyardı. Edirne'ye bağlı sınır kapılarında da gerekli önlemler alındı.

Vatandaşların 155 Polis İmdat hattına yaptığı ihbarları titizlikle değerlendiren polis ekipleri, şüphelinin ''Havsa ve Uzunköprü ilçeleri arasında otostop yaptığı'' iddiası üzerine de yollardaki güvenlik ve MOBESE kameralarını inceledi. Yapılan çalışmalarda henüz zanlının izine rastlanmadı.

- Olay

Yalıboyu Caddesi Postane Mahallesi'nde oturan tarih öğretmeni iki çocuk annesi Fatma Kayıkçı'nın cesedi, 28 Mayıs'ta evinin yakınındaki çalılıkların arasında bulunmuştu.

Kayıkçı'yı öldürdüğü iddia edilen Atalay F'nin, 16 Eylül 2013'te o dönemki Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ve onu ziyarete gelen kız arkadaşı Elena Radchikova'nın öldürülmesi olayına karıştığı da tespit edilmişti.

Ankara'daki cinayetlerle ilgili yaklaşık 3 yıldır aranan Atalay F'nin olaydan sonra sahte kimlikle Yunanistan'a kaçtığı ve bir süre sonra İstanbul'a gelerek burada yaşamaya başladığı, çevresine kendisini farklı kimlikle tanıttığı belirtilmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.