Edirne

AK Parti Edirne Gençlik Kolları'ndan ziyaretler

09:42 09 Temmuz 2016
AK Parti Edirne Gençlik Kolları'ndan ziyaretler

AK Parti Edirne Gençlik Kolları üyelerinin çeşitli ziyaretlerde bulunduğu bildirildi.

AK Parti Edirne Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Veysel Güner, yaptığı yazılı açıklamada, Ramazan Bayramı'nda şehit aileleri, huzurevi sakinleri, kapalı çarşı esnafı, kentte ikamet eden Suriyeli aileler, hastanede tedavi gören vatandaşlar ve hastane personelini ziyaret ettiklerini belirtti.

Ramazan ayında birlik ve beraberlik içerisinde iftar ve sahur programları düzenlediklerini aktaran Güner, şunları kaydetti:

"Bir ay boyunca büyük bir kardeşlik iklimini, dayanışmayı, kaynaşmayı,yardımlaşmayı hep birlikte yaşadık. İlimizde, mahallemizde, akrabalarımızla, teşkilatımızla ihtiyaç sahipleriyle Rab'bimizin sunduğu ekmeği, suyu paylaştık, gönül sofraları oluşturduk. Son olarakta teşkilatımız ile hastanede yatan hastalarımızı ve görevi başındaki personelimizi, zalim katil Esad'tan kaçarak ülkemize sığınan ilimizde bulunan Suriyeli kardeşlerimizin, şehitlerimizin bizlere emanet ettiği aileleri ziyaret edip bayramlarını kutladık. Bayrağımız bir, türkümüz bir, yazgımız bir bizim. Birlik ve beraberliğimizin arttığı, terörün ve mazlumun göz yaşının bittiği nice bayramlar diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.