Edirne

Canlı yayın kazası programı bölemedi

12:11 31 Ekim 2016
Canlı yayın kazası programı bölemedi

Uydu üzerinden Edirne merkezli olarak yayın yapan Rumeli Televizyonu'ndaki bir müzik eğlence programı, yaşanan canlı yayın kazasına rağmen devam etti.

Recep Dural tarafından hazırlanan ve sunulan "Trakya Havası" müzik eğlence programı, hafta sonu yine izleyicisiyle buluştu. Rumeli ve Balkan türkülerinin seslendirildiği programda, solist Murat Kaya'nın "Babuba" adlı Balkan türküsünü seslendirdiği sırada, soliste eşlik eden piyanist Muhammet Doğan'ın çaldığı org konulduğu sehpadan düştü.

Kısa süreli şaşkınlığın yaşandığı programda, sunucu Recep Dural, durumun olumsuzluğa dönüşmemesi için çaba sarf etti. Bu arada piyanist Doğan da yere düşen orgu, düştüğü yerde çalmaya devam ederek, programın bölünmemesini sağladı.

Türkünün tamamlanması sonrası verilen reklam arasında org sehpası yenisiyle değiştirilerek programa devam edildi.

- "İlk canlı yayın kazam"

Program sunucu Dural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun süredir canlı yayın yaptığını ancak ilk kez bir canlı yayın kazası ile karşılaştığını söyledi.

Orgun yere düşmesiyle konukların şaşkınlık yaşadığını ancak piyanistin durumu iyi idare ettiğini dile getiren Dural, "Bir anda org sehpasından düştü, konuklarımız müdahale etmek istedi ancak ben piyanist Kırklarelili Muhammet'in yerden müziğe eşlik ettiğini görünce müdahaleye izin vermedim. Komik bir durum olduğu için hem gülüp hem de oynamaya devam ettik. Yönetmenimiz de kamera açısını soliste çevirdi, reklam arası olayı düzelttik ama çok da güldük."

Öte yandan, programda yaşanan canlı yayın kazası kısa sürede sosyal medyada yayılarak çok sayıda kişi tarafından izlendi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.