Edirne

Trakya Birlik güreşçileri Türkiye Şampiyonasına katılacak

15:11 01 Mart 2017
Trakya Birlik güreşçileri Türkiye Şampiyonasına katılacak

Trakya Birlik Spor Kulübü güreşçileri, Yıldız Erkekler Serbest Güreş grup müsabakalarında toplamda 5 kota alarak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel yaptığı yazılı açıklamada, kulüp güreşçilerinin başarılı sonuçlara imza attıklarını belirtti.

Türkiye şampiyonalarında derece almayı amaçladıklarını ifade eden Yücel, açıklamasında şunlara yer verdi:

''Mart ayı içerisinde Büyük Erkekler Serbest Güreş Lig müsabakaları başlayacak çalışmalarımız son sürat devam ediyor, teknik kadromuzun takıma inancı tam İnşallah bu sene hedefimiz Süper Lig'e yükselmek takımımızı kaliteli ve tecrübeli sporculardan oluşturduk, nasipse istediğimiz başarıya ulaşacağız.

Düzce'de yapılan Yıldız Erkekler Serbest Güreş Grup Müsabakalarında Edirne ilini temsilen Trakya Birlik Spor Kulübü olarak 5 sporcumuz Türkiye Şampiyonasında Güreş yapmak için kota aldılar biz kulüp olarak alt yapıya bu seneden sonra daha çok önem vereceğiz.

Amacımız yapılan bütün liglere takım çıkarmak Türkiye Şampiyonalarında derece almak ve takımımızı ülke çapında tanınır ve bilinir hale getirmek, bilindiği üzere Trakya Bölgesinde düzenlenen liglerde tek takım olma özelliğini taşıyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.