Edirne

Edirne'den kısa kısa

17:45 02 Mart 2017
Edirne'den kısa kısa

Meriç Belediye Başkanı Nihat Yörük, belediye araç parkını modernize etmeye çalıştıklarını bildirdi.

Yörük, yaptığı yazılı açıklamada, zabıta birimine yeni bir araç edindirdiklerini belirtti. İlçe halkına en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını aktaran Yörük, "Belediyemiz araç filosunu gün geçtikçe genişletiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından belediyemize hibe edilen araç zabıta hizmetlerinde kullanılmak üzere teslim edilmiştir. İlçemiz halkına hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

-Yeşilay Haftası

Yeşilay Edirne Şube Başkanı Sebahattin Bilgiç, Yeşilay Haftası etkinliklerinin devam ettiğini bildirdi.

Bilgiç, yaptığı yazılı açıklamada, kentteki bir alışveriş merkezinde kreşte eğitim gören çocuklara yönelik farkındalık etkinliği düzenlediklerini belirtti.

Çocuklara hafta çerçevesinde palyaço gösterisi sunulduğu, boyama ve yap-boz oyunu gibi etkinlikler düzenlendiğini aktaran Bilgiç, Yeşilay Haftası etkinliklerine devam edeceklerini kaydetti.

-Yürüyüş parkuruna zarar verildi

Edirne'deki yürüyüş parkuruna zarar verildiği bildirildi.

Edirne Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fatih ve Kocasinan mahallelerinde bulunan Edirne Belediyesi tarafından gezinti ve yürüyüş parkuru olarak düzenlenen kanal üzerindeki yola kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından zarar verildi.

Yapılan incelemede zemin kaplamasında kullanılan kauçuk malzemeler ile kanal kapaklarının söküldüğü ve alındığı tespit edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.