Edirne

Kadınlar Gününe özel evlilik teklifi

19:14 08 Mart 2017
Kadınlar Gününe özel evlilik teklifi

Edirne'de, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde bir gencin kız arkadaşına sokakta yaptığı evlilik teklifi renkli görüntülere sahne oldu.

Bir şekerlemecide çalışan Eray Bağcık (23), üç buçuk yıllık kız arkadaşı Demet Erkan'a (23) unutulmaz bir evlilik teklifi yapmak için arkadaşlarıyla hazırlık yaptı.

Erkan, Bağcık tarafından davet edildiği Saraçlar Caddesi'ne geldiğinde keman çalan müzisyen ve yerel bir şarkıcı eşliğinde karşılanınca, şaşkınlığını gizleyemedi.

Bağcık'ın diz çökerek uzattığı yüzükle yaptığı evlilik teklifine Erkan'ın "Evet" yanıtı sonrası çiftin arkadaşları da kalp şeklindeki kırmızı balonlarla birlikte "Seni çok seviyorum, benimle evlenir misin güzelim?" yazılı pankart açtı.

Eray Bağcık, gazetecilere yaptığı açıklamada, evlilik teklifini iki hafta önce arkadaşlarıyla birlikte planladığını söyledi. Evlilik teklifini özel bir günde yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Bağcık, "Bugün Kadınlar Günü, aynı zamanda tüm kadınların gününü de kutluyorum. Çok mutluyuz. Bunu yaptığım için de gurur duyuyorum sevgilimle." diye konuştu.

Demet Erkan da evlilik teklifi beklemediğini, erkek arkadaşının düzenlediği organizasyonu görünce şaşırdığını ifade etti. Mutlu olduğunu ifade eden Erkan, her kadının mutluluğu hak ettiğini söyledi.

Çift, daha sonra müzik eşliğinde dans etti.






YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.