Edirne

Keşan'dan kısa kısa

11:32 15 Mart 2017
Keşan'dan kısa kısa

Keşan ilçesinde görev yapan sağlıkçılar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ı makamında ziyaret etti.Özcan, ziyarette yaptığı konuşmada, sağlıkçıların mesai mefhumu gözetmeksizin vatandaşların sağlığı için çalıştığını söyledi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu aktaran Özcan, tüm sağlıkçıların 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

-Keşan Belediyesi meclis toplantısı

Keşan Belediyesi mart ayı meclis toplantısı yapıldı.
Meclis Başkan Vekili Ercan Ersoylu'nun başkanlığında, belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıda gündem maddeleri görüşüldü.
İlk oturumda, plan ve bütçe komisyonuna havale edilen Keşan cadde ve sokaklarında yol kenarlarında motorlu kara taşıtlarının park etmeleri için işletilmesi ve ayrıca motorlu kara taşıtlarının park etmeleri sırasında alınacak olan işgaliye harcının tespiti maddesi görüşüldü. Oylamaya sunulan madde oy birliğiyle kabul edildi.
İkinci oturumda ise ev ve süs hayvanları satan kişilerin bu hayvanların bakımı, korunmasıyla ilgili olarak düzenlenecek eğitim programları ve sertifika ücretlerinin belirlenmesi maddesi görüşülerek karara bağlandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.