Edirne

Edirne'de yatırımlar masaya yatırıldı

13:02 17 Mayıs 2017
Edirne'de yatırımlar masaya yatırıldı

Edirne'de düzenlenen programda kente yapılan yatırımlar masaya yatırıldı.

Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Edirne'nin son bir ayda çok fazla turisti ağırladığını belirtti.

Edirne'de turizmde hedeflenen sayının üzerine çıktıklarını ifade eden Özdemir, konuşmasına şöyle devam etti:

''Turizm konusunda son bir ay içinde Edirne'yi diğer illerle karşılaştırdığımızda çok daha fazla turizm hizmeti veren, turist alan illerden oldu. Bu konuda belediyemiz, sivil toplum örgütleri, kamu, kurum ve kuruluşları, esnafımız, halkımız, Edirne'deki paydaşlarımızın tamamı ciddi bir çaba sarf ettiler. Bu çabanın sonunda aslında hedeflerimizin üzerinde bir sonuca ulaştık. Bu da ciddi sorunlar getirebilir. Bunları da hep beraber problem olmadan sürdürülebilir ve karlı bir şekilde nasıl yürüteceğimizi tartışacağız. Edirne kesinlikle çevreye zarar vermeyen, kendi güzelliklerini de koruyacak şeklide her türlü sanayiye açık olan bir yer.''

Toplantıya, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.