Edirne

"Sarosdanenerede" 100 bin ziyaretçiye rehberlik etti

17:21 02 Temmuz 2017
"Sarosdanenerede" 100 bin ziyaretçiye rehberlik etti

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, planlı tatil danışma hizmeti vermek ve bölge turizminin gelişmesi amacıyla oluşturula "sarosdanenerede" internet sitesinin yoğun ilgi gördüğünü bildirdi.

Halvacıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, www.sarosdanenerede.com projesinin birinci yılını doldurduğunu ve projenin hedefe ulaştığını belirtti.

Ramazan Bayramı'na kadar sitenin 100 bin ziyaretçiye rehberlik ettiğini aktaran Helvacıoğlu, "İnternet sitesi 150 firmasıyla Saros Körfezi’ne 1 yıldır hizmet ediyor. Emlakçıdan eczaneye, pansiyondan lokantaya kadar 150 firmanın tüm bilgileri Saros'a gelmeden önce konaklama, yeme-içme, yer ayırma gibi tüm misafirlerimizin ihtiyaçlarını karşılayan bir site oldu" ifadelerini kullandı.

Keşan TSO'nun, diğer markalarında olduğu gibi Saros Körfezi'ne de sahip çıkan bir felsefe ile hareket ettiğini aktaran Helvacıoğlu:

"Sarosdanenerede tatil için Saros Körfezi'ni tercih eden misafirlerimizin tatile gelmeden önce nerede ne yapacağının planlamasını sağlayan bir sitedir. 150 firmasıyla Türkiye’de olmayan yapı ve karakterde bir site oluşturduk. Dijital ortamın hızlı gelişimini dikkate alırsak projenin faydası dijital dünyanın turizme yansıdığı yıllarda daha da anlaşılır hale gelecektir çünkü herkes oturduğu yerden gelmeden önce, emlakçısını, oteli, pansiyonu ve her türlü ihtiyacını bu siteden bulmaya başladı. ‘Sarosdanenerede', 100 bin ziyaretçisi ile başarıya ulaşmıştır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.