Edirne

"Edirne de okumak bir ayrıcalıktır"

12:07 09 Ağustos 2017
"Edirne de okumak bir ayrıcalıktır"

Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, TÜ'de akademik eğitim almanın ve Edirne'de bu eğitimi tamamlayacak olmanın ayrıcalık olduğunu belirtti.

Rektör Tabakoğlu, TÜ'ye kayıt olacak öğrenciler için üniversitenin internet sitesi üzerinden mesaj yayımladı.

"Ailemize hoş geldiniz" diye yeni öğrencilerine seslenen Rektör Tabakoğlu, sınavı kazanan öğrencileri tebrik etti.

Uzun ve yorucu bir sınav hazırlığı maratonunu başarı ile tamamlayan öğrencilerin TÜ'de iyi bir akademik eğitimin yanında kulüplerle kendilerini geliştirebileceklerini ifade eden Tabakoğlu, şunları kaydetti:

"Artık bambaşka bir hayat sizleri bekliyor. Meslek sahibi bireyler olarak mezun olmadan önce öğrencilik hayatınızın bu son evresinin her saniyesini dolu dolu geçirin. 70’den fazla öğrenci kulübünden size uygun olan bir tanesine katılın. Akademik eğitiminizin yanı sıra sosyal ve kültürel olarak da kendinizi geliştirin. Gelişimin önünde hiçbir set duramaz. Sizler de değişerek önünüze çıkan tüm engelleri yıkacaksınız. Trakya Üniversitesinin her ferdi size bu yolda rehber olacak ışık tutacaktır.

Bilimin sınırında dolaşın, kendinizi zorlayın, teknolojiyi ve gelişimleri takip edin, girişimcilik ruhunuzun bir parçası olsun. Edirne de okumak bir ayrıcalıktır, Trakya Üniversitesinde olmak ayrıcalıktır. Bu ayrıcalıkları hem okurken hem de meslek sahibi olduğunuzda göreceksiniz. Son söz olarak siz Üniversiteli değil Trakya Üniversitelisiniz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.