Edirne

Edirne'den kısa kısa

15:37 09 Ağustos 2017
Edirne'den kısa kısa

Edirne Ticaret ve Sanayi Odasınca (ETSO) Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) için son başvuru tarihinin uzadığı bildirildi.

ETSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'ye özgü yöresel ürünlerin adeta vitrini konumunda bulunan YÖREX, kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Her yıl yoğun ilgi gören fuar, bu yıl 13-17 Eylül tarihlerinde Antalya EXPO Center'da düzenlenecek.

Ürünlerini sergilemek, tanıtımını yapmak isteyen üyeler, en geç 15 Ağustos Salı günü mesai bitime kadar "0284 225 10 14-129" telefon numarası veya "basin@etso.org.tr" mail adresinden ETSO'ya ulaşarak başvuru yapabilir.

- Edirne suni göletindeki yenileme çalışması

Suni gölet olarak bilinen Barış Parkı'ndaki çalışmaların yaklaşık 2 ayda tamamlanacağı belirtildi.

Edirne Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce yürütülen çalışmalar kapsamında parkta bulunan göletteki suyun boşaltıldığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"4 gün süren boşaltım sürecinde göletten 11 bin metreküp su tahliye edildi. Bu arada suyun azalmaya başlamasıyla gölet tabanından önemli oranda çöp ve vatandaşlar tarafından çok önceden atıldığı ve ürediği anlaşılan balıklara rastlandı. Bunun üzerine ekipler, suyun tahliyesini durdurarak gölet içerisindeki balıkları toplamaya başladı. Balıklar doğal ortama bırakılacak."

Çalışmaları Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın da yerinde incelediği belirtildi.

- ETSO'dan üyelerine bilgilendirme

Edirne Ticaret ve Sanayi Odasının (ETSO) üye odaklı çalışmalara devam ettiği bildirildi.

ETSO'dan yapılan yazılı açıklamada, odaya yeni kayıt yaptıran üyelerin her ay meclis toplantısına katılıyor ve alanlarına ilişkin bilgilendirildiği aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, üyelerin ve üye memnuniyetinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Dolayısıyla odamıza yeni kayıt yaptıran üyelerimiz, kayıt olduğu oda ve oda yöneticilerini tanımalı. Aynı şekilde bizler de yeni üyelerimizi ve firmalarını üye oldukları ilk günden itibaren tanımalıyız." ifadelerini kulandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.