Edirne

"Güvenli Yarınlar" projesi

15:56 04 Ekim 2017
"Güvenli Yarınlar" projesi

Edirne'de Roman kadınlara yönelik düzenlenen "Güvenli Yarınlar Projesi" kapsamında kursiyerlere, "Kişisel Gelişim ve Hijyen" eğtimi verildi.

Kentteki bir otelde 4 gün boyunca gerçekleşen eğitimler kapsamında kadınlar, kişisel gelişim ve hijyen konusunda bilgilendirildi.

Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Turan Şallı, yaptığı açıklamada, yürüttükleri projeyle dezavantajlı kadınların sosyal entegrasyonlarının artırılmasını amaçladıklarını söyledi.

Proje kapsamındaki eğitimlerin önemli olduğunu belirten Şallı, şunları kaydetti:

"Biz yaptığımız işlerle insanlara dokunmak istiyoruz. Zaten projemizin adı da güvenli yarınlar. Biz kadınlarımızın aldıkları eğitimlerle yarınlarının daha güzel olmasını istiyoruz. Burada da kişisel gelişim ve hijyen konusunda güzel bilgiler aldılar. Bilinçli bir birey olma yolunda güzel bir katkı oldu. Genel olarak amacımız, sosyal entegrasyonu sağlamaktı ve yapılan tüm eğitimlerle bunu sağladığımıza katkı sunduğumuzu düşünüyorum. Projemiz amacına ulaştı diyebilirim. Dezavantajlı gruplara yönelik yaptığımız bu tarz projelerin devam etmesi için çalışmalarımız sürecek."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.