Edirne

Edirne'den kısa kısa

15:21 12 Ekim 2017
Edirne'den kısa kısa

Edirne İl Ticaret Müdürü Mahmut Altun, belediye zabıta personelini Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'la ilgili bilgilendirdi.

Altun, Edirne Belediyesi Eski Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikle Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi.

Etkinlikte 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakında Kanun hakkında bilgiler veren Altun, kanunla fiyat etiketleri gibi konularda denetim yetkisinin zabıtaya verildiğini belirtti.

Toplantıya Zabıta Müdürü Mustafa Zogo da katıldı.

- Edirne Kitap Fuarı'na öğrenci ilgisi

Edirne Belediyesince bu yıl 5’incisi düzenlenen Edirne Kitap Fuarı, öğrencilerin yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Belediye Başkanı Recep Gürkan, yaptığı açıklamada, Kitap Fuarı'nı hafta içi yaklaşık 5 bin öğrencinin ziyaret ettiğini belirterek, açıldığı günden beri yüzlerce kitapseveri ağırlayan fuara özellikle minik öğrencilerin büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Edirne 5. Kitap Fuarı’nın 46 seçkin yayınevi ile 87 yazara ev sahipliği yaptığını ifade eden Gürkan, şunları kaydetti:

"Okuyan Edirne için düzenlediğimiz kitap fuarı her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir ilgiyle devam ediyor. Kitapseverler sadece merkezden değil, ilçe belediyeler ile çevre illerden de kitap fuarına katılım sağlıyor. Birbirinden değerli yazarları ve kitapları, bir kez daha Edirne halkıyla öğrencisi, genciyle buluşturmanın mutluluğunu ve gurunu yaşıyoruz. Unutmayalım, okudukça değişir dünya. Çocuklarımız okudukça aydınlık geleceğimize dair umudumuz daha da artıyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.