Edirne

Edirne'den kısa kısa

12:08 18 Ocak 2018
Edirne'den kısa kısa

Uzunköprü Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu yılın ilk konserini verdi.

Uzunköprü Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde Şef Yusuf Çetin yönetiminde sahne alan koro, halk müziğinin sevilen eserlerini salonu dolduran sanatseverlerle birlikte seslendirdi.

Konseri dinleyenler arasında bulunan Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, konser sonunda Şef Yusuf Çetin'e çiçek takdim ederek, sundukları keyifli program için teşekkür etti.

-TÜ'de panel

Trakya Üniversitesi (TÜ) Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Deniz Mertkan Gezgin, "Mobil Teknolojilerin Günümüzde Kullanılması ve Akıllı Telefonlar" konulu panele katıldı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Yrd. Doç. Dr. Gezgin'in İzmir Rota Koleji'nde düzenlenen panele konuşmacı olarak katıldığını belirtildi.

Gezgin, panelde nomofobi, akıllı telefon bağımlılığı, sosyal ağ sitelerinin aşırı kullanımı ve bu olguların öğrenciler üzerindeki etkileri ile teknolojinin bilinçli kullanımı hakkında bilgiler verdi.

- TÜ'de akademisyenlere yönelik eğitim

Trakya Üniversitesi'nde (TÜ) akademisyenlere yönelik düzenlenen "Uygulamalı Ekonometri ve Sayısal Analiz Yöntemleri" eğitimi düzenlenen sertifika töreni ile tamamlandı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Trakya Kalkınma Ajansı 2017 Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen eğitim programının sona erdiği belirtildi.

TÜ Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Emre Atılgan tarafından yürütülen proje kapsamında verilen eğitimlerin başarılı bir şekilde tamamlandığı kaydedildi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.