Edirne

Zeytin Dalı Harekatı'na destek

14:31 14 Şubat 2018
Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Memur-Sen Edirne Şubesi üyeleri, Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.

Saraçlar Caddesi'nde bir araya gelen ve Türk bayrakları taşıyan Memur-Sen üyeleri, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları attı.

Memur-Sen Edirne Şube Başkanı Erdinç Dalgıç, burada yaptığı açıklamada, Mehmetçiğin vatanın bekası ve selameti için Afrin'de teröre karşı Zeytin Dalı Harekatı'nı gerçekleştirdiğini söyledi.

Afrin'de yaşananlardan ortaya çıkan iki fotoğrafın oluştuğunu belirten, şunları kaydetti:

"İlki küresel terörle mücadele konusunda bedenini taşın altına koyan Türkiye'dir. İkincisi ise silah ve mühimmat yardımlarıyla terör örgütlerinin sırtını sıvazlayan, terör örgütleriyle stratejik ortaklık kuran, bu şekilde Türkiye'nin yoluna taş koymaya çalışan küresel şer şebekesidir. Bu yüzden sınırımızın yanı başında cirit atmaya yeltenen terör örgütlerinin kuruluş tarihçesini Afrin'de yaşananların çerçevesi Afrin merkezli Zeytin Dalı Harekatı'nın esbabı mucizesini doğru bir içerikle ortaya koymak gerekiyor. Bunu başardığımızda tarihin ve coğrafyanın Türkiye'ye yüklediği misyonun gereklerini, cephede verilen mücadelenin anlamını ve değerini doğru kavrayabilir ve bütün çıplaklığıyla bihakkın anlatabiliriz."




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.