Edirne

"Edirneli okçunun hedefi milli forma"

12:28 16 Şubat 2018
"Edirneli okçunun hedefi milli forma"

EDOK Spor Kulübü okçusu Ali Tuğra Gören (14), Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Samsun'da düzenlenen Minikler Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi oldu.

Gören, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 8-11 Şubat tarihlerinde düzenlenen şampiyonada, 13-14 yaş klasik erkekler kategorisinde yarıştığını söyledi.

Edirneli sporcuların şampiyonada başarılı sonuçlar elde edebilmek için çaba gösterdiğini belirten Gören, şunları kaydetti:

"Okçuluk gün geçtikçe gelişim gösteren bir spor dalı. Edirneli sporcular olarak imkanlarımız çerçevesinde kentimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Benim bundan sonraki hedefim, milli forma giyerek, katılacağım ulusal ve uluslararası yarışmalarda İstiklal Marşı'nı okutarak, bayrağımızı dalgalandırmak. Milli sporcu olmak istiyorum. Minikler Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası'na 76 kulüpten 439 sporcu katıldı. Yarışmada Türkiye ikincisi oldum. Ayrıca klasik yay erkek sporcuları kategorisinde Ali Tuğra Gören, Salih Gence, Ömer Beren Büyüksezer ile takım olarak Türkiye dördüncüsü olduk. Kulübümüzün klasik yay bayan sporcular kategorisinde Selinnaz Çelik, Azra Cicikler ve Arzum Korkut ile Türkiye dokuzuncusu oldular."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.