Edirne

Ciğercide evlilik teklifi

12:01 05 Mart 2018
Ciğercide evlilik teklifi

Edirne'de yaşayan Ulaş Yalçın, yemek için kentteki bir ciğerciye getirdiği kız arkadaşı Gamze Arslan'a sürpriz evlenme teklifi yaptı.

Erkek arkadaşıyla alışveriş yaptıktan sonra ciğerciye gelen 22 yaşındaki Gamze Arslan, masanın üzerindeki gülleri ve üzerinde "Benimle evlenir misin canım aşkım" yazılı kağıdı görünce büyük heyecan yaşadı.

Kız arkadaşına cebinden çıkardığı yüzükle birlikte evlenme teklif eden 30 yaşındaki Ulaş Yalçın, "evet" cevabını aldıktan sonra yüzüğü Arslan'ın parmağına taktı. Sürpriz şekilde gelen evlilik teklifinin ardından çift büyük mutluluk yaşadı.

Şaşkınlığını gizleyemeyen Gamze Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teklifin büyük bir sürpriz olduğunu söyledi.

Erkek arkadaşı Yalçın'ın durumu hiç belli etmediğini ifade eden Arslan, "Alışveriş yaptıktan sonra yemek yemeye uğradık. Böyle bir sürprizle karşılaştım. Çok karmaşık duygular yaşıyorum. Gerçekten çok mutluyum. Böyle bir teklif beklemiyordum. Daha normal bir teklif bekliyordum. Çok mutluyum." dedi

Ulaş Yalçın da evlilik teklifini ciğercide yaparak farklılık yaratmak istediğini belirterek, "Benim aklıma ilk gelen yer burasıydı. Edirne için ciğer çok önemli. Herkes kafelerde ya da başka yerlerde yapıyor. Ben böyle bir değişiklik yapmak istedim. Buradaki arkadaşlara bu fikri söyledim ve onlarda destek oldu çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Dükkan işletmecisi Bahri Dinar da son yıllarda ciğercilerde evlenme teklifi yapmanın moda haline geldiğini söyleyerek, çiftlerin mutluluğuna ortak oldukları için mutluluk duyduklarını kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.