Edirne

Keşan'dan Mehmetçik'e destek

17:21 06 Mart 2018
Keşan'dan Mehmetçik'e destek

Keşan halkının, Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatına desteğini ortaya koymak için düzenlenen kampanyada toplanan gıda malzemeleri sınır bölgesine gönderildi.

AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı tarafından Afrin'de vatan için mücadele veren Mehmetçik'e desteğin bir göstergesi olarak organize edilen kampanyada, hayırsever iş adamları ile Keşan halkının desteğiyle iki tır dolusu çikolata, un, pirinç, yağ, meyve suyu, çay ve şekerden oluşan gıda malzemesi toplandı.

Toplanan gıda malzemeleri, dualarla Hatay'ın Reyhanlı ilçesine ulaştırılmak üzere tırlarla gönderildi.

Yardım malzemelerinin teslimine yönetim kuruluyla eşlik edecek olan AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, uğurlama töreninde yaptığı konuşmada, kampanyaya verilen destekle Keşan'ın Çanakkale ruhunu yaşattığını belirtti.

Keşan'ın birlikteliğini göstermek amacıyla böyle bir kampanya düzenlediklerini ifade eden Boyalık, şunları kaydetti:

"Çanakkale Savaşları'nda nasıl kadını erkeğiyle, canıyla her şeyiyle insanlar mücadele ettiyse Keşan yine bu ruhla hareket ediyor. Keşan'dan iki tır dolusu malzeme askerimize gönderiliyor. Devletimizin, askerimizin hiçbir şeye ihtiyacı yok. Devletimiz güçlü ancak bizler Keşan'ın birlikteliğini göstermek amacıyla bu organizasyonu yaptık. Keşan askerine olan sevgisini gösterdi. Keşan vatanına, bayrağına olan sevgisini gösterdi. Bizler de yönetim kurulumuzdan arkadaşlarımızla birlikte tırların teslimi için Hatay'a gidiyoruz. Bu kampanyaya destek veren iş adamlarımıza ve tüm Keşan halkına teşekkür ederiz."

Uğurlamaya AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Ali Soydan da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.