Edirne

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

17:05 08 Mart 2018
8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, ETSO binasında çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Zıpkınkurt ve Eren, her kadın çalışanı tek tek çalışma alanında ziyaret ederek, kadınlara günü anısına karanfil hediye etti.

Zıpkınkurt, hayatın her alanında kadınların önemli rol üstlendiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Kadınlar her zaman baş tacı. Kadın akıldır, güçtür, güçlüdür ve eşittir.Kadın aile kurumunun temel taşını oluşturan, insanoğlunun varlığını sürdürerek geleceğimizin teminatı gençlerimizi yetiştiren, özveri, merhamet, fedakarlık ve başarının simgesidir.Yaşadıkları tüm zorluklara rağmen içlerinde bulunan azim ile hayatta her şeyi başarabileceğine inandığımız tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım."

Eren de kadınları yer aldıkları iş ortamlarına ayrı bir değer kattığını aktardı.

Kadınların birçok konuda gösterdiği azim, sabır ve güçlü duruşlarıyla yaptıkları işi yücelttiklerini belirten Eren, "Evde anne iş dünyasında da çalışan kadın olma misyonu ile doğumdan ölüme kadar hayatın her anında yer alan, insanlığın devamı için olmazsa olmazı olan tüm kadınlarımızın bu özel gününü kutluyor mutlu yarınlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.