Edirne

Edirne'den kısa kısa

17:37 03 Nisan 2018
Edirne'den kısa kısa

MHP Edirne İl Başkanı Hakan Özkan, MHP 'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 21'inci yılı dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

Özkan, mesajında, merhum Türkeş'in Türkiye'ye önemli katkıları olduğunu belirtti. MHP'nin Türkeş'in izinden gittiğini ifade eden Özkan, şöyle devam etti:

"Dün Başbuğumuzun etrafında toplanan yüzlerin, binlerin açtığı mukaddes yolda bugün milyonlar yürümektedir. MHP, Başbuğumuzun işaret ettiği istikamette, liderimiz Devlet Bahçeli'nin rehberliğinde, kutlu bir hedefe, yeni bir Kızılelma'ya doğru emin ve salim adımlarla ilerlemektedir. Milliyetçi-ülkücü hareketin kurucusu ve lideri Alparslan Türkeş, ölümünün 21. yılında sevgi, rahmet ve minnetle anılacaktır. Rahat uyu Başbuğum. Ruhun şad olsun. Türk milleti seni asla unutmayacaktır. Türk milleti, emanetine dünya durdukça sahip çıkacaktır."

Özkan, yarın Eski Cami'de akşam namazının ardından mevlit okutulacağını kaydetti.

- Saadet Partisi Edirne İl Gençlik Kolları'ndan ziyaretler

Saadet Partisi Edirne Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Günay, kentte bulunan sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdüğünü bildirdi.

Günay, yaptığı yazılı açıklamada, ziyaretler kapsamında Memur-Sen Edirne İl Temsilciliği, AK Parti İl Gençlik Kolları, Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı ve Atatürkçü Düşünce Derneği Edirne İl Temsilciliğini ziyaret ettiklerini belirtti.

Günay'a ziyaretinde Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Mete ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Mete, farklı düşüncelerin zenginlik olduğunu belirterek, "Vatan, bayrak, bağımsızlık gibi ortak noktalarımız var. Sorunlarımızı bir araya gelerek, konuşarak birlikte çözebiliriz. Birlik ve bütünlüğümüzü zedeleyecek, kardeşlik duygularımızı incitecek tavırlardan uzak durmalıyız. Çatışma ortamı ancak düşmanlarımızın işine yarar. Tüm siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları kardeşçe, birlikte ülkemizin sorunlarını çözmek için bir araya gelmelidir." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.