Edirne

DOÇEK ve EDOSK doğa yürüyüşü

17:52 09 Nisan 2018
DOÇEK ve EDOSK doğa yürüyüşü

Keşan Doğa, Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK) ve Edirne Doğa Sporları Kulübü Derneği (EDOSK) işbirliğiyle doğa yürüyüşü düzenlendi.

DOÇEK'ten yapılan yazılı açıklamada, 91 doğaseverin katılımıyla Seydiköy, Sarıpolat ve Kadıköy barajı güzergahında doğa yürüyüşü gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DOÇEK Yönetim Kurulu Üyesi Gürel Serin, doğa etkinliklerinin devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Her yaştan katılımcı ile uzun süredir özlediğimiz bahar havasında çiçek ve kekik kokuları altında güzel bir yürüyüş gerçekleştirdik. Bizler ile birlikte yürüyen EDOSK ekibine, sımsıcak konukseverlikleriyle bizlere köyü tanıtan ve köy tarihi hakkında bilgi veren Sarıpolat Yardımlaşma Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Mehmet Ali Özçetin'e ve güzel ikramlarından dolayı köy halkı nezdinde Ayşe Özkan hanıma teşekkür ederiz. DOÇEK olarak faaliyetlerimize belirlenen takvim doğrultusunda devam ediyoruz, doğanın keyfini doğada yaşamak isteyen her yaşta doğaseveri yürüyüşlerimize bekliyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.