Edirne

Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü

18:06 09 Nisan 2018
Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü

MHP Edirne İl Başkanı Hakan Özkan, Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özkan, mesajında, Türk milletinin emniyet ve asayişini sağlamak için fedakarca çalışan Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Huzurun, güvenliğin ve kamu düzenin teminatı olan Türk polisinin, ortaya koyduğu hizmetleriyle ve gösterdiği mücadele azmiyle milletin haklı gururu olduğunu belirten Özkan, şunları kaydetti:

"Polisimiz çaresizlere uzanan el, masumları kollayan güvence ve zalimleri sindiren kamu gücü olarak milletimizin haklı sevgi ve itimadını kazanmıştır. Türk milletinin birliğini ve bütünlüğü korumak amacıyla gösterilen taktire şayan gayretin özünde ve merkezinde şüphesiz Türk polisi vardır. Bu itibarla emniyet teşkilatımızın tüm mensupları millet olarak iftihar kaynaklarımız arasındadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm polislerimizi kutluyor, hepsine en içten sevgilerimi sunuyorum. Görevlerini icra ederken, hain saldırılar sonucunda şehit düşmüş tüm kahramanlarımıza da Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum."

- Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Köroğlu

Büyük Birlik Partisi Edirne İl Başkanı Arif Köroğlu da polis teşkilatının özverili ve fedakarca çalıştığını belirtti.

Köroğlu, "Kahraman polis memurumuz Fethi Sekin'e, hain FETÖ kalkışmasında Gölbaşı Özel Harekat dairesinde şehit olan kahramanları ve ülkemizin her yerinde canı pahasına, aziz milletimizin bir anlamda namusunu korumak için şehit olan kahraman polislerimize de Allah'tan rahmet diliyorum. Kahraman Türk polisi var oldukça bizler güvendeyiz vatandaş olarak da polisimize elimizden gelen her türlü yardımı yapmalıyız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.