Edirne

TÜ'de "matematik" günleri

10:39 14 Nisan 2018
TÜ'de "matematik" günleri

Trakya Üniversitesinde (TÜ) matematik semineri düzenlendiği bildirildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, seminerin TÜ Uluslararası Fizik ve Uygulamalı Matematik Araştırma Merkezi tarafından Fen Fakültesi Fizik-Kimya konferans salonunda gerçekleştiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen, TÜ Uluslararası Fizik ve Uygulamalı Matematik Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Seyfettin Dalgıç, seminerde yaptığı konuşmada, "İkincisini düzenlediğimiz seminere katılım yüksek. Merkezimizin faaliyetleri arasında bulunan seminerlerden olan matematik seminerlerinin ikincisini yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Öncelikle konuşmacılar olmak üzere, seminerlerde emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkür ederim. Bundan böyle ICPAM’da disiplinler arası seminerler devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, TÜ Fen Fakültesi Matematik Bölümü'nden Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Telci ile matematik bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Yasemin Çengellenmiş'in birer sunum yaptığı kaydedildi.

Akademisyenler ve öğrencilerin katıldığı seminerde, Prof. Dr. Dalgıç'ın Telci ve Çengellenmiş'e teşekkür belgesi verdiği belirtildi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.