Edirne

Edirne'den kısa kısa

17:42 23 Mayıs 2018
Edirne'den kısa kısa

Edirne'de Ebeler ve Hemşireler Haftası kapsamında, "Sağlıkçının Gözünden" fotoğraf sergisi açıldı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan, 1. Murat Devlet Hastanesi'nde açılan sergide yaptığı konuşmada, Ebe ve Hemşireler Günü'nü kutladı.

Ebe ve hemşirelere çalışmalarında başarılar dileyen Kalkan, "2018 yılını bizler kendi çapımızca ekip arkadaşlarımızla sağlık çalışanları yılı olarak tanımladık ve sağlık çalışanlarımızla bütün etkinliklerimizde el ele, gönül gönüle olmak istiyoruz. Önce biz bize kıymet verirsek diğer insanlar da bize kıymet verirler. Sizler bu kıymeti fazlasıyla hak ediyorsunuz. Etkinliklere katılımınız bizlere her zaman güç verecektir. Hepinize verdiği emekler, göz nuru ve hassasiyetleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Ellerinize, yüreklerinize sağlık. Bu güzel gün münasebetiyle aranızda olmaktan mutluyum, huzurluyum." diye konuştu.

- Ciğer ustalarından EDESOB'a ziyaret

Edirne Tava Ciğer Ustaları Derneği üyeleri, Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'ni (EDESOB) ziyaret etti.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, ziyarette, EDESOB Başkanı Kemal Cingöz’e görevinde başarılar dilendiği belirtilerek, "Amacımız ilerleyen dönemde tava ciğer ustası yetiştirmek ve sertifika vermek. Bunun dışında Edirne’nin önemli marka değeri olan tava ciğerin her nerede yapılıyorsa standartlara uygun şekilde yapılması adına çalışmalar yürütmektir. Bu anlamda Edirne Esnaf Odaları Birliği ile çalışarak, başarılı işler yapacağımıza inancımız tam." ifadeleri kullanıldı.

Cingöz de ziyaretten memnuniyet duyduğunu kaydetti.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.