Edirne

Edirne'den kısa kısa

12:21 28 Mayıs 2018
Edirne'den kısa kısa

MHP Edirne Milletvekili adayı Hakan Özkan, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimleri'ne doğru çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Özkan, yaptığı yazılı açıklamada, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluştuklarını belirtti.

Seçime az bir süre kala çalışmaları yoğunlaştırdıklarını aktaran Özkan, "24 Haziran'da yapılacak seçimlerdeki projelerimizi anlatmak için halkımızla bir araya geliyoruz. Cumhur İttifakı'nı anlatıyoruz. İl teşkilatımız ve milletvekili adaylarımızla Edirne merkez, ilçe ve köylerinde tüm vatandaşlarımıza ulaşmak için çalışmalarımız sürecek." ifadelerine yer verdi.

- Havsa Belediyesi'nden Çanakkale gezisi

Havsa Belediyesi tarafından Çanakkale Şehitlikleri'ne gezi düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamada, gezi kapsamında Çanakkale Muharebelerinin yaşandığı alanlar ve şehitliklerin ziyaret edildiği belirtildi.

Ücretsiz olarak düzenlenen gezilerin önümüzdeki günlerde devam edeceği kaydedildi.

- Süloğlu'nda yol bakım çalışması

Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, ilçedeki doğalgaz ve içme suyu çalışması sonrası bozulan yollarda onarım ve temizlik çalışması yaptıklarını bildirdi.

Ormankıran, yaptığı yazılı açıklamada, belediye ekiplerinin çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

İlçenin ihtiyaç duyduğu hizmetleri sağlamak için çalıştıklarını dile getiren Ormankıran, "İlçeye doğalgazın gelmesi için hat çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda yollarda bozulmalar meydana geldi. Aynı zamanda içme suyu hattının yenilenmesi için yapılan çalışmalarda da yollar zarar gördü. Bundan dolayı bozulan yollar ekipler tarafından onarılıp temizleniyor." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.