Edirne

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi

13:55 07 Haziran 2018
Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili ve adayı Erdin Bircan, esnafı ziyaret etti.

Bircan, ziyarette yaptığı konuşmada, 24 Haziran'dan sonra siftahsız kapatan esnafın kalmayacağını, esnafın en büyük masraflarından biri olan stopaj derdini çözeceklerini savundu.

Esnafın çok dertli olduğunu ileri süren Bircan, "24 Haziran'da Sayın Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığında, CHP İktidarında Esnaf Bakanlığı kuracağız, esnafımızın bütün sorunlarını çözeceğiz." dedi.

Bircan, merkezde çarşı esnafı dışında parklarda ve kahvelerde oturan yurttaşlarla da görüşerek, partisinin seçim bildirgesini anlattı.

- MHP Milletvekili adayı Özkan vatandaşlarla bir araya geldi

MHP Edirne Milletvekili adayları seçime sayılı günler kala seçim kampanyalarını sürdürüyor.

MHP Edirne Milletvekili 1'nci sıra Adayı Hakan Özkan, seçim çalışmaları kapsamında esnafları, semt pazarını, dernekleri ve cenazeevlerini ziyaret etti. Dua ve destek isteyen Özkan, Edirne'de kalıcı bir başarı elde etmek istediklerini bu nedenle gece gündüz demeden sahalarda, çok çalışacaklarını söyledi.

Esnafların tek tek istek ve sıkıntılarını dinleyen Özkan, "Güçlü bir Türkiye istiyorsak esarete boyun eğmeyecek, sözünü tüm dünyaya geçirecek bir ülke istiyorsak bu anlamda Milliyetçi Hareket Partisi'ne desteklerinizi bekliyoruz. Dualarınızı bekliyoruz." diye konuştu.





YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.