Edirne

Vatandaşlara vergi borcu yapılandırılması anlatıldı

16:28 21 Haziran 2018
Vatandaşlara  vergi borcu yapılandırılması anlatıldı

Edirne Vergi Dairesi Başkanlığı kentteki bir alışveriş merkezinde stant açarak vatandaşlara kanunla vergi borçlarına gelen yapılandırma hakkında bilgi verdi.

Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal, gazetecilere yaptığı açıklamada, "7143 sayılı Vergi ve Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması" hakkındaki kanunun resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdiğini hatırlattı.

Yeni çıkan kanunun toplumun çok geniş bir kesimini ilgilendirdiği anlatan Başkal, "Kanunun tanıtımını elimizden geldiği kadar yapmak istiyoruz. Bununla ilgili olarak ta vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alışveriş merkezinde bilgilendirme standı açtık. Vatandaşlarımızın kanunla ilgili sorularına cevap veriyoruz. Ayrıca vatandaşlarımız internet üzerinden de borçlarını öğrenebilmektedir." dedi.

Vatandaşlara standa vergi borçlarıyla ilgili her türlü bilgiyi verdiklerini vurgulayan Başkan, 7143 sayılı Vergi ve Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması hakkındaki kanundan yararlanmak isteyen vatandaşların 31 Temmuz 2018'e kadar vergi dairelerine başvuru yapmalarını istedi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.