Edirne

Seçim çalışmaları

16:44 22 Haziran 2018
Seçim çalışmaları

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan ve Okan Gaytancıoğlu, Musulça köyünü ziyaret etti.

İki milletvekili geleneksel konacık ve şükür yemeğine katıldı.

İşadamı Mustafa Yardımcı'nın peynir üretim tesislerini de ziyaret eden Bircan ve Gaytancıoğlu, ekonomi ve seçimler üzerine fikir alış verişinde bulundu.

Daha sonra Havsa ve Uzunköprü'ye geçen Bircan, Uzunköprü Meydanı'nda bulunan CHP standını ziyaret ederek, CHP'nin programını anlattı.

Edirne MHP İl Sekreteri Zakir Tercan, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

"Milli devlet, güçlü iktidar, güçlü bir meclis için, Yoksulluğa, yolsuzluğa, çaresizliğe, bölücüye, teröre, işbirlikçiye tek bir cevap yeter: Elbette ve daima MHP Afrin'e giden Türk askerinin 'İstikamet neresi' sorusuna verdiği 'Kızıl Elma' haykırışı boşa değildir. Fitne ateşine odun taşıyanlara değil milli gururumuzu ve menfaatlerimizi savunacak, dün olduğu gibi bugün de Büyük Türk milletinin sesine ses olacak, sözünü dinletecek, medeniyetler safında Türk milletine yeniden itibar kazandıracak. Nefsini yenmiş kamil insanlara, Türk milliyetçilerine, Ülkücülere bugün daha çok ihtiyaç vardır. Çünkü TBMM'de MHP güçlü bir şekilde yerini alacaktır. Şairin dediği gibi: 'Boşuna yüklenmedik biz bu davayı Bulacağız pek çok derde devayı Her yerde, her sazda bizim havayı Çalacağız göreceksin az kaldı'."

- "Saadetli dönem başlıyor"

Saadet Partisi Edirne milletvekili adayı Ali Demirkıran da "Saadetli günlerin" yakın olduğunu belirtti.

Demirkıran yaptığı yazılı açıklamasında, Saadet Partisi cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu'nun e-mitinglerde yüz binlerce insan tarafından merakla izlendiğini ifade etti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.