Edirne

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

16:29 23 Temmuz 2018
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

Edirne Ticaret Borsası (ETB) Meclis Başkanı Fedai Canım ve Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı.

ETB Meclis Başkanı Canım ve Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla ortak kutlama mesajı yayımladı.

Demokratik hayatın devamlılığı için en önemli yapı taşlarından birinin basın olduğu belirtilen mesajda, şu ifadelere yer verildi:

"Basının, kısıtlamalara maruz kalmadan çalışmalarını özgür bir ortamda sürdürmesi demokrasimizi güçlendirirken, kamuoyunun duyarlılığını artırmakta ve bilinçlenmesine katkı sağlamaktadır. Diğer taraftan basının özgürlüğü ve çok sesliliği, insanlarımızın farklı düşüncelere saygı duymalarına imkan vermekte ve birlikte yaşama kültürüne zemin oluşturmaktadır. Basın ve yayın alanındaki çalışmalarını yıllardır tarafsızlık anlayışı ile meslek ilkelerinden ödün vermeden sürdüren değerli basınımızın, bu yıl 110'ncusu kutlanacak olan Basın Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutlarız."

Öte yandan Edirne 15 Temmuz Demokratik Gençlik Derneği Başkanı Veysel Güner de yayımladığı mesajla 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.