Edirne

Edirne'den kısa kısa

18:06 31 Temmuz 2018
Edirne'den kısa kısa

Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksekokulu bünyesinde açılan hukuk bölümüne bağlı adalet programının açılacağı bildirildi.

İpsala Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayati Arda, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni açılacak adalet programı bölümünün 7-14 Ağustos tarihleri arasında yapılacak tercihler öncesi 2018 Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Klavuzu'nda yer aldığını belirtti.

Üniversitenin öğrencilere en iyi eğitimi vermeye devam ettiğini aktaran Arda, "Okulumuz bünyesinde yeni açılacak adalet programına 50 kişilik kontenjan verildi. Temel Yeterlilik Testi puanına göre öğrenci alacak olan program için iki kişilik de okul birincisi kontenjanı ayrıldı. Ayrıca, Kredi Yurtlar Kurumu tarafından yüksekokulumuzun yanı başında inşa edilerek hizmete hazır hale getirilen 320 kişilik Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu bu yıl hizmete girecek." dedi.

- Erbakan Vakfı çam fidanı dağıttı

Edirne'de, Erbakan Vakfı çalışanları vatandaşlara çam fidanı dağıtttı.

Eski Cami önünde kurulan stantta vatandaşlara vakfın broşürüyle birlikte çam fidanı hediye edildi.

Erbakan Vakıf Zeytinburnu Başkanı Onur Dolar, yaptığı açıklamada, Osmanlı'nın başkentlerinden Edirne'de vakfın tanıtımını yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Vatandaşlara vakıf hakkında bilgi aktardıklarını ifade eden Dolar, "Halkımızdan ilgi var. Hocamıza olan özlemlerini birebir diyaloglarda görüyoruz. Genel Başkanımız Fatih Erbakan bey ile bu özlemi gidereceğimize inanıyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.