Edirne

Edirne'den kısa kısa

17:37 29 Ağustos 2018
Edirne'den kısa kısa

Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü haltercisi Bahar Korubeyi, Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zekeriya Bayrak'ı ziyaret etti.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, Korubeyi'nin madalyaları toplamaya devam ettiği belirtildi. Sporcunun şampiyonalarda Edirne'yi en iyi şekilde temsil ettiği aktarılan açıklamada, "Derecelerle bizleri gururlandıran ve üst üste şampiyon olan sporcumuzu ve antrenör Ersin Gök'ü canı yürekten kutluyor, başarılarının artarak sürmesini diliyoruz. Sporcu Bahar Korubeyi en son İtalya'nın Milano kentinde yapılan U-15 Avrupa Halter Şampiyonası'nda koparma ve silkme'de toplam 3 bronz madalya alarak gururumuz oldu." ifadeleri kullanıldı.

- Edirne Belediyesi Edirnespor sezonu açtı

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Edirne Belediyesi Edirnespor Basketbol Takımı, yeni sezon çalışmalarına yeni oyuncularıyla başladı.

Sporcular ilk antrenmanını Şükrüpaşa Atletizm Sahası'nda gerçekleştirdi. Antrenmanı, Edirnespor Başkanı Savaş Üner, Edirnespor Basketbol Şube Sorumlusu Adem Yetişken ve Edirne Belediyesi Edirnespor Genel Menejeri Serdar Yiğitsoy izledi.

- Çocuk korosu seçmeleri

Edirne Belediyesince çocukların müziğe ilk adımlarını atmalarını sağlamak amacıyla oluşturulan Belediye Çocuk Korosu Türk Halk Müziği Korosu'na yeni sesler arandığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, kültür sanat etkinlikleri kapsamında miniklerin müziğe ilk adımlarını atmalarını sağlamak amacıyla oluşturulan Belediye Çocuk Korosu'nun seçmeleri için başvuruların başladığı aktarıldı. Açıklamada, "6-13 yaş aralığında, iyi bir müzik kulağına sahip çocuklar, seçmelere katılabilmeleri için 30 Eylül Pazar gününe kadar başvuruda bulunabilir. Seçmeler, 30 Eylül Pazar günü 14.00-16.00 saatlerinde Şükrüpaşa Mahallesi'nde bulunan Edirne Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde gerçekleştirilecek." ifadeleri kullanıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.