Edirne

Edirne'den kısa kısa

12:14 18 Ekim 2018
Edirne'den kısa kısa

Trakya Üniversitesi (TÜ) Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik oryantasyon eğitim düzenlendi.

TÜ'den yapılan açıklamaya göre, 2018-2019 akademik yılının başlamasıyla Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokuluna yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik kapsamlı bir oryantasyon programı düzenledi.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Semiha Kartal, programda yaptığı konuşma ile öğrencilere üniversite, meslek yüksekokulu, bölümler ile idari ve akademik çalışanlar hakkında bilgi verdi.

- Bahçeşehir öğrencileri fabrika ziyareti yaptı

Edirne Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencileri, Çerkezköy OSB’de yer alan 3M üretim fabrikasını ziyaret etti.

Edirne Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesinden yapılan açıklamada, Lise Müdürü Aysun Yiğitsoy, Kimya Öğretmeni ve Proje Koordinatörü Gülin Akalın Pamukçu ve öğrenciler, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde yer alan 3M AŞ’nin üretim fabrikasına ziyaret ettiği belirtildi.

Fabrikayı gezen öğrencilerin, ürünler ve üretim süreçleriyle ilgili bilgiler alarak üretimde kullanılan makineleri incelediği kaydedildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.