Edirne

Edirne'de Kız Kardeşim Projesi başlıyor

15:19 16 Kasım 2018
Edirne'de Kız Kardeşim Projesi başlıyor

Habitat Derneği ve Edirne Belediyesinin "Kız Kardeşim Projesi" kapsamında Edirneli kadınlara eğitim verilecek.

Edirne Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, "Türkiye'nin güçlü kadınları" parolasıyla yola çıkan Habitat Derneğinin, Edirne Belediyesiyle yaptığı işbirliğiyle "Kız Kardeşim Projesi"nin Edirne'de de başlatılacağı belirtildi.

Edirneli kadınlar için eğitim düzenleneceği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kız Kardeşim Projesi kapsamında kente gelen uzman eğitmenler Mobil Fotoğrafçılık Eğitimi, Sosyal Medya Okuryazarlığı ve İnternet Güvenliği Eğitimi, İnternet Reklamcılığı Eğitimi ve Finansal Okuryazarlık Eğitimi konularında Edirneli kadınları bilgilendirecek."

Eğitimlere katılmak isteyen kadınların Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile iletişime geçmesi gerektiği belirtilen açıklamada, "Eğitimler, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Dr. Fatma Şakir Memik Kadın Merkezi Eğitim Salonu'nda 4 Aralık Salı günü saat 13.00'te Mobil Fotoğrafçılık Eğitimi ile start alacak. Eğitimler; 7 Aralık Cuma saat 13.00'te Sosyal Medya Okuryazarlığı ve İnternet Güvenliği Eğitimi, 11 Aralık Salı İnternet Reklamcılığı Eğitimi ve 12 Aralık Çarşamba Finansal Okuryazarlık Eğitimi ile devam edecek." denildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.