Edirne

Edirneli yüzücünün başarısı

11:07 29 Ocak 2019
Edirneli yüzücünün başarısı

Arsu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25-27 Ocak'ta Aksaray'da gerçekleşen şampiyonaya 40 kulüpten 169 sporcunun katıldığını belirtti.

Edirne Kültür, Sanat ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Özkan Arsu, Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası'nda kulüp sporcusu Emel Meriç'in 4 madalya kazandığını bildirdi.

Kulüp sporcusu Emel Meriç'in başarılı bir şampiyona geçirdiğini ifade eden Arsu, "Sporcumuz S-8 kategorisinde 1 altın 3 gümüş madalya kazandı. Kendisi büyük başarıya imza atarak hem kulübümüzü hem de Edirne'yi gururlandırdı." dedi.

Kulüp olarak yüzme sporunun gelişmesi için yaptıkları çalışmaların karşılığını almaya başladıklarını dile getiren Arsu, "Sporcumuz Emel Meriç, 100 metre kurbağalamada birinci, 50 metre serbest stilde, 200 metre karışık stilde ve 100 metre kelebekte ikinci oldu. Uzun zamandır yaptığı çalışmaların karşılığını kazandığı madalyalar ile aldı. Bundan dolayı kendisini tebrik ediyorum. Yüzme sporu kentimizde sürekli gelişiyor. Kulüp olarak her zaman sporcumuzun destekçisi olduk ve desteğimiz sürecek." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.