Edirne

Maaşını, kaymakam evine giderek teslim etti

09:38 05 Nisan 2020 1 Yorum Var
Maaşını, kaymakam evine giderek teslim etti

Edirne’de Lalapaşa Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, köyde yaşayan 94 yaşındaki Şahsine Tüfekçi’nin yaşlılık maaşını, evine götürerek teslim etti.

Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında evlerinden çıkmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanların ihtiyaçları Vefa Sosyal Destek Grubu’nca  karşılanıyor. Lalapaşa ilçesinde bu kapsamda birçok vatandaşın ihtiyacı giderildi.

Kaymakam İmrak, Vaysal köyünde yaşayan Şahsine Tüfekçi’yi ziyaret ederek kendisine yaşlılık maaşını verdi.

İmrak’a teşekkür eden Tüfekçi, “Devletimizden Allah razı olsun. Kur’an-ı Kerim okudum, herkese dua ettim.” dedi.

İmrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, koronavirüsle mücadelede vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olduklarını söyledi.

Yaşlıların “baş tacı” olduğunu belirten İmrak, “Jandarmamız, polisimiz, sağlık, PTT ve Kaymakamlık görevlilerimizle onlara yardımcı oluyoruz. Şahsine teyzemiz ilçeye her geldiğinde bizi ziyaret ederdi. Biz de koronavirüsle mücadele sürecinde evinde kalmasını söyleyerek onu ziyaret ettik. Yaşlılarımızın hal ve hatırlarını sormayı sürdüreceğiz ” diye konuştu.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Eda 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana seni büyüten anne babaya inşallah allahın izniyle bizim evlatlarımızda böyle halden anlayan büyüklenmeyen bireyler olurlar
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.