Edirne

Caniler! Yavru köpeğin bacaklarını kesmişler

08:58 19 Ocak 2021 2 Yorum Var
Caniler! Yavru köpeğin bacaklarını kesmişler

Edirne’nin Havsa ilçesinde arka iki bacakları kesilmiş halde yavru köpek bulundu. Özel bir hayvan kliniğine götürülen köpeğin, arka bacaklarının simetrik kesildiği ve cinsel istismara maruz kalıp kalmadığının ise bugün yapılan kontrollerin ardından netleşeceğini belirtildi

Edirne’nin Havsa ilçesinin Hacıgazi Mahallesi’nde, iddiaya göre yemek yemek için bir bahçeye giren köpeğin arka bacaklarının kesik olduğunu gören vatandaşlar, köpeğin fotoğrafını çekip sosyal medya üzerinden Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği’ne gönderdi. Fotoğrafın paylaşılmasının ardından Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yasin Yılmaz, Havsa ilçesine gelerek yaralı köpeği alıp İstanbul’da bulunan özel bir hayvan kliniğine götürdü.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"

Klinikte yapılan ilk belirlemelere göre köpeğin arka bacaklarının simetrik kesildiğini ve bir insan yapısı olduğunu düşündüklerini söyleyen Yılmaz, cinsel istismara maruz kalıp kalmadığının ise bugün yapılan kontrollerin ardından netleşeceğini ifade etti. Köpeğin tedavisinin devam ettiğini belirten Yılmaz, yaşanan vahşetle ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını da ifade etti.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Cemaldemir 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yapan kimse yakalansa sonra ayaklari kesilse daha sonra idam edilse ibret olsun diye cürüyene kadar ipde asili kalsa bende dünyanin en mutlu insani olurdum
    Cevapla
  • Kral 3 yıl önce Şikayet Et
    Hangisi hayvan bilemedim
    Cevapla
  • Remzi 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsan neden böyle bir şey yapar fikri olan var mı ?
    Cevapla
  • Muharrem 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yapanlar maalesef bir şekilde akıl sağlığı bozulmuş, insanlıktan çıkmış varlıklar. Olması gereken sıkıntının derecesine göre ıslah/terapi yoluna gidilmesi ıslah olmayacak seviyede ise toplumun selameti için idam edilmesi.
    İlk beğenen sen ol
  • yakup 3 yıl önce Şikayet Et
    insan olan yapmaz zaten
  • hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yapan insan değil ki. Hayvan bile olamaz .
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.