Edirne

Tartıştığı komşusunun üzerine kaynar su döktü

10:45 02 Mayıs 2021 5 Yorum Var
Tartıştığı komşusunun üzerine kaynar su döktü

Edirne'de Ercan Yılmaz'ın sigara dumanından rahatsız olduğunu belirttiği komşusu Gündüz Ü. ile arasında tartışma çıktı.

Tartışma büyümeden araya giren komşular tarafından sonlandırıldı. Bir süre sonra Gündüz Ü., fırından ekmek alıp eve dönen komşusu Yılmaz'ın üzerine tencere ile kaynar su döktü. Vücudunda yanıklar oluşan Yılmaz, hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı, Gündüz Ü. ile kızı polis tarafından gözaltına alındı. 

Olay, Meydan Mahallesi Su Terazisi İmaryolu Sokak'taki Dinler Apartmanı'nda meydana geldi. Apartmanın 1'inci katındaki dairede oturan Gündüz Ü.'nün evinde içilen sigaranın dumanı, iddiaya göre binanın havalandırma boşluğundan üst kattaki dairelere gitti. Üst kattaki komşular da sigara dumanının evin içine kadar girdiğini belirterek, Gündüz Ü.'den daha dikkatli olmasını istedi. Uyarıları dikkate almayan Gündüz Ü., aynı davranışı sürdürünce, komşulardan Ercan Yılmaz bir kez daha Gündüz Ü.'yü uyardı. Bunun üzerine iki komşu arasında tartışma çıktı. Tartışma komşuların araya girmesiyle büyümeden sonlandırıldı.

Bir süre sonra, fırına ekmek almaya gide ve eve dönen Ercan Yılmaz'ın üstüne, Gündüz Ü., tenceredeki kaynar suyu boşalttı. Yılmaz'ın vücudunda yanıklar meydana geldi. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Yılmaz, Sultan 1'inci Murat Devlet Hastanesi'ne götürülerek, tedaviye alındı. Yılmaz, komşusunu ile sigara içilmesi konusunda uyardığını belirterek, "Daha sonra fırına ekmek almaya gittim. Binaya girerken üzerime kaynar suyu boşalttı" dedi.

Polis, Gündüz Ü. ile kızını gözaltına alarak, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam hem suçlu hem güçlü Sigarayı da içerim senide yakarım diyor Şu mübarek günde bu kadar cani olunmaz
    Cevapla
  • mısafır 2 yıl önce Şikayet Et
    bu sekılde yapılmamalı tabıkı ama apartmanda oturuyorsan dıger sakınlere karsı dıkkatlı olacaksın sigaradan rahatsız olmus senı uyarmıslar yapma sende ılla yaparsan olacagı bu suclu sensın kardesım saygısızsın
    Cevapla
  • nihat88 2 yıl önce Şikayet Et
    Peygamberimiz S.A.V Efendimiz"komşuluk ile ilgili o kadar ayet geldi ki neredeyse komşuyu komşuya mirasçı kılacak sandım."diyor.Rabbim bunun idrakına varacak komşular nasip etsin. Komşu demek ne demek? Komşu akraba,kardeş kadar önemli.Başına bir iş gelse önce komşu yetişir.Eğer hakiki komşu olabildiysek.
    Cevapla
  • Erdem 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet herkesi kendi cezasını kesecek duruma düşürmemeli. Suyla yakmak ağır olmuş ama ısrarla komşularını rahatsız etmek de olmaz.
    Cevapla
  • hüseyin ölçek 2 yıl önce Şikayet Et
    ne istediler vermedin ????????????
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.