Edirne

Edirne'de akılalmaz olay! Otomobil kapısı silah sayıldı

09:37 16 Eylül 2025
Edirne'de akılalmaz olay! Otomobil kapısı silah sayıldı

Edirne'de Hamiyet Bingül (40), otomobilden indiği sırada tanımadığı bir kadın tarafından darbedildi. Kadının, "Sizi eşimin sevgilisine benzettim pardon." diyerek olay yerinden kaçtığı ve hakkında iddianame hazırlandığı kaydedildi.

Edirne'nin Abdurrahman Mahallesi'nde eşi ve çocuğuyla market alışverişi yaptıktan sonra arabasını evinin önüne park eden Hamiyet Bingül otomobilinden indiği sırada bir başka kadının saldırısına uğrayarak ve eşi ile çocuğunun gözü önünde darbedilip kanlar içinde kaldı. 

Olayın ardından mağdur kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken, olayın şüphelisi diğer kadın da polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Hamiyet Bingül (40)

Eskişehir’de kira krizinde dehşet! Engelli çocuğu darbedilen anne, kahvehaneyi bastıEskişehir’de kira krizinde dehşet! Engelli çocuğu darbedilen anne, kahvehaneyi bastı

Bakanlık harekete geçti! 5 kişi engelli kadını darbettiBakanlık harekete geçti! 5 kişi engelli kadını darbetti

"EŞİMİM BENİ ALDATTIĞINI DÜŞÜNDÜM"

Şüpheli kadın emniyette verdiği ifadede şu ifadeleri kullandı: 

  • "Arabayı eşimin arabasına benzettim ve araçtan kadın inince eşimin beni aldattığını düşündüm. Olayın ardından baktığımda kişinin benim eşim olmadığını arabanın da bizim arabamız olmadığını görünce özür diledim."

Hamiyet Bingül hastaneye kaldırıldı.

 

OTOMOBİL KAPISI SİLAH SAYILDI

Darbedilen kadının suç duyurusunda bulunmasının ardından şüpheli kadın hakkında Cumhuriyet savcılığı tarafından iddianame hazırlandı.

Hazırlanan iddianamede, otomobilin kapısının silah olarak kabul edilmesi dikkat çekti.

Şüphelinin önümüzdeki günlerde yargılanmasına başlanılacağı öğrenildi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.