Elazığ

Toplum Yararına Çalışma Programı

15:59 20 Ekim 2015
Toplum Yararına Çalışma Programı

Keban Belediyesi'ne alınacak 30 kişi noter huzurunda belirlendi.

İŞKUR'un "Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında Keban Belediyesinde çalışacak olan 30 kişilik kontenjan, noterle belirlendi.

Keban Belediyesi bünyesinde çalıştırılacak 30 kişilik kontenjana 259 kişi başvurunca, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda kura çekilişi gerçekleştirildi.

 Elazığ İŞKUR, ilçe noteri ve ilçe belediye personeli gözetiminde çekiliş torbasına 259 kişinin isimleri yazılarak, başvuru sahiplerinin huzurunda kura çekimi yapıldı.

İŞKUR tarafından "Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında Keban Belediyesinde çalışacak olan 30 asil ve 15 yedek personel, kurayla belirlendi.

Kura neticesinde belirlenen isimler, 2 Kasım'dan itibaren 7 ay 15 gün süreyle Keban Belediyesi bünyesinde çalıştırılacak.

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, yaptığı açıklamada, ilçede 30 kişi de olsa istihdama bir katkıları olduğu için mutlu olduklarını söyledi.

Amaçlarının daha fazla iş sahaları kurarak vatandaşların daha çok istihdam edilmesini sağlamak olduğunu belirten Atlı, "Ancak yine tekrarlamak istiyorum bölgemiz turizm açısından büyük bir öneme sahiptir. En kısa zamanda değerlendirilmelidir. Bölgemizin tanıtımı en iyi şekilde yapılmalıdır. Bu sayede istihdam daha da arttırılabilir" diye konuştu. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.