Elazığ

Bitkin bulunan kişiye hastane personeli sahip çıktı

16:10 05 Kasım 2015
Bitkin bulunan kişiye hastane personeli sahip çıktı

Elazığ'da köprü altında bitkin bulunan kişiye, tedavi gördüğü hastanenin personeli sahip çıktı.

Alınan bilgiye göre, Elazığ Tren Garı yanındaki köprünün altında halsiz bulunan 68 yaşındaki Nuri Aksu, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Vücudu yara içinde olan Aksu'ya, sağlık personeli sahip çıktı.

Hastane personelinin yıkanmasını sağladığı, saçını ve sakalını tıraş ettirdiği ve yeni elbise giydirdiği Aksu'nun, Enfeksiyon Hastalıkları Servisinde tedavisi devam ediyor.

- "Onlardan çok razıyım" 

Hastanenin Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Çiğdem Papila, AA muhabirine, Aksu'nun perişan vaziyette hastaneye getirildiğini, ateşi ve akıntılı yaraları bulunduğunu belirtti.

Gerekli müdahalenin yapıldığını anlatan Papila, "Servis olarak personeli, hemşiresi, hep beraber bu hastaya sahip çıkıldı. Başhekiminden doktoruna, hemşiresinden hastane personeline hepimiz sahip çıktık" dedi.

Tedavi sonrasında Aksu'nun sağlık durumunun iyi olduğunu vurgulayan Papila, "Hastanın diyabeti var, yaraları için antibiyotik tedavisine başladık. Başka rahatsızlıkları var mı, bu konuda henüz araştırma aşamasındayız" ifadelerini kullandı.

Aksu da kendisiyle ilgilenen hastane personeline teşekkür ederek, "Onlardan çok razıyım" diye konuştu.

Rize nüfusuna kayıtlı bulunduğu öğrenilen Aksu'nun, kimsesiz olduğu için huzurevine yerleştirileceği bildirildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.