Elazığ

Maçın ardından

23:04 11 Aralık 2015
Maçın ardından

 PTT 1. Lig'in 15. haftasında Kardemir Karabükspor'u 2-1 yenerek liderliği rakibinden devralan Vartaş Elazığspor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, oyuncularının sergilediği futbola övgüde bulundu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Üzülmez, kaliteli oyunculara sahip bir takıma karşı zor bir karşılaşma oynadıklarını söyledi. 

Rakiplerinin maçın ilk 30 dakikasında kendilerini zorladığını, pozisyonlara girdiğini ve gölü attığını belirten Üzülmez, kendilerinin ise ilk yarını son 15 dakikalık bölümünden itibaren bir takım görüntüsü çizmeye başladıklarını aktardı.

İkinci yarı sonunda oyuncularına, "Kaybedebiliriz ama benim takımım saha içerisinde pes etmeyecek. Hiçbir zaman bu görüntü içerisinde olmayacağız. Sadece çıkın ve  45 dakikada bir takım şeyleri değiştirebileceğinizi Elazığ halkına gösterin" dediğini aktaran Üzülmez, şunları söyledi:

"Baktığınız zaman da kalan 45 dakikalık süre içerisinde doğruları yapan bir takım görüntüsü içerisindeydik. İki tane gol attık ve maçı kazandık. Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Ama bizim şu ana kadar başardığımız bir şey yok. İyi oynayıp, 4 maçta 3 galibiyet aldık. Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor'a şanssız bir şekilde yenildik. Ben uzun lig maratonunda istikrarın çok önemli olduğunu düşünüyorum."

Bu maçın geride kaldığını dile getiren Üzülmez, önlerinde Şanlıurfaspor'la yapacakları çok önemli bir deplasman karşılaşması bulunduğunu sözlerine ekledi.

 

Kardemir Karabükspor cephesi

 

Kardemir Karabüspor'un teknik sorumlusu Elvir Baliç, rakiplerini iyi tanıdıklarını ve buna göre hazırlanarak Vartaş Elazığspor karşısına çıktıklarını belirtirken, ikinci golü bulamamaları nedeniyle oyunu koparamadıklarını vurguladı.

Rakiplerine karşı önde basmaları gerektiğini ve bunu 70. dakikalara kadar iyi yaptıklarını söyleyen Boşnak teknik adam, şu ifadeleri kullandı:

"Rakibimiz 75 dakika içerisinde doğru düzgün kalemize de gelemedi. Çok fazla pozisyonları olmadı. Çok baskılı oynadık. Bizim önemli pozisyonlarımız vardı. Maçta 1-0 öne geçtikten sonra ikinci golü bulsaydık, belki maç farka gidebilirdi. Maalesef futbolun içinde bazen böyle maçlar oluyor ve atamıyorsunuz. Son 15 dakikada iki tane hatalı olduğumuz pozisyondan gol yedik. Tabii üzgünüz, çok üzgünüz. Çünkü bu maçı kazansaydık ciddi bir avantaj yakalardık. Gerçekten en çok futbolculara üzülüyorum. Çünkü o kadar emek verdiler, o kadar güzel mücadele verdiler. Bugün, hemen hemen hiç rakibi oynatmadılar"

Baliç, bu maçı geride bırakıp, önlerindeki Adanaspor maçını düşüneceklerini sözlerine ekledi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.