Elazığ

Elazığ'da karne heyecanı

16:35 22 Ocak 2016
Elazığ'da karne heyecanı

İlkokul üçüncü sınıf öğrencilerine karnelerini dağıtan Zorluoğlu, öğrencilerden yarıyıl tatilinde bol bol kitap okumalarını istedi.

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Nahit Ergene İlkokulunda öğrencilere karne dağıttı.

Nahit Ergene İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Vali Zorluoğlu, öğrencilere karneleri ile birlikte kitap ve satranç takımı hediye etti.

Güzel bir eğitim dönemi geçirerek yarıyıl tatiline ulaştıklarını ifade eden Zorluoğlu, "Çocuklarımız ve öğretmenlerimiz epeyce yoruldular, tatili hak ettiler. Sayın Milli Eğitim Bakanımız çocuklara karne tatilinde ödev verilmeyeceğini söylemişti. Bizim ilimizde de tatilde çocuklara ödev verilmeyecektir. Ödev yerine bol bol eğlenmelerini, dinlenmeleri ve tabii kitap okumalarını öneriyoruz" diye konuştu.

Elazığ'ın eğitim bakımından iyi bir yerde olduğunu ve eğitimdeki başarının daha da artacağını belirten Zorluoğlu, şunları söyledi:

"Elazığ eğitim öğretim bakımından çok şükür her geçen gün ilerlemektedir. Bu yıl TEOG sınavında geçen yıllara göre çok daha üst düzey bir başarıyı yakalamış bulunmaktayız. YGS ve LYS sınavlarında da başarımızı artıracağımızı umuyorum. Milli Eğitim Müdürümüz, öğretmenlerimiz ve bütün milli eğitim camiamız bu başarının artırılması için yoğun bir şekilde çalışmaktalar. Biz de mesaimizin önemli bir bölümünü ilimizde eğitim kalitesinin artırılmasına ayırmaktayız. Bu başarı için çaba gösteren bütün öğretmenlerimize Milli Eğitim Müdürümüzün şahsında teşekkür ediyorum. İnşallah Elazığ'ın eğitim başarı sıralamasındaki yerini çok daha üst sıralara taşırız."

Velilere de seslenen Zorluoğlu, karnelerde olabilecek kırık notlardan dolayı çocuklarını üzmemelerini istedi.

Programa, Vali Yardımcısı Zekeriya Göker, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş ve veliler katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.