Elazığ

Elazığ'daki silahlı saldırı

15:21 28 Ocak 2016
Elazığ'daki silahlı saldırı

Elazığ'da boşandığı eşinin babasını ve kız kardeşini öldürdüğü, erkek kardeşini de yaraladığı iddiasıyla aranan zanlı, Gaziantep'te eşkalini değiştirmek için gittiği berberde gözaltına alındı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı cinayet büro ekipleri, olayın ardından katil zanlısı H.Ç'yi (56) yakalamak için sürdürülen çalışmalar kapsamında, yaklaşık 250 güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Yaptıkları istihbarat çalışması sonucu H.Ç'nin önce Mersin'e ardından da bir kamyonla Gaziantep'e gittiğini belirleyen polis ekipleri, zanlının adresini belirledi.

H.Ç'nin kaldığı evi iki gün süreyle takip eden ekipler, zanlıyı eşkalini değiştirmek için gittiği bir berberde tıraş olduğu sırada gözaltına aldı.

Elazığ'a getirilen H.Ç, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra geniş güvenlik önlemi altında adliyeye sevk edildi.

Bir süre önce eşi Dilek Kara'dan boşanan H.Ç, 24 Ocak Pazar günü sabah saatlerinde eski kayınpederinin Olgunlar Mahallesi'nde ikinci kattaki evine balkondan girmişti. Yanındaki av tüfeğiyle odaları dolaşan H.Ç, boşandığı eşinin babası Bayram (61) ve kız kardeşi Hacer Kara'yı (16) öldürmüş, erkek kardeşi Aziz Kara'yı da (29) yaralamıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.