Elazığ

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Temizkanoğlu:

22:10 20 Nisan 2016
Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Temizkanoğlu:

PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'un teknik direktörü Ogün Temizkanoğlu, Multigroup Alanyaspor maçına ilişkin, "Her maça 3 puan parolasıyla çıkıyoruz." dedi.

Bordo-beyazlı ekip, 24 Nisan Pazar günü deplasmanda oynayacağı Multigroup Alanyaspor maçının hazırlıklarına, kulüp tesislerinde teknik direktör Temizkanoğlu yönetiminde yaptığı antrenmanla devam etti.

Temizkanoğlu, idman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Multigroup Alanyaspor ve Kardemir Karabükspor ile çok önemli iki maç yapacaklarını söyledi. Bu maçlarda ellerinden gelinin daha fazlasını vermeye çalışacaklarını belirten Temizkanoğlu, şunları kaydetti:

"Her maça 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Alanyaspor maçına da 3 puan parolasıyla çıkacağız. Kendi sahasında çok iyi oynayan bir ekip. Onların bir oyun kurgusu var. Rakip kim olursa olsun, disiplinden hiç kopmuyorlar. Biz ne olursa olsun her maçta, rakip takımdan daha fazla mücadele etmek zorundayız."

İlk geldiği günden beri hedeflerinin Süper Lig'e çıkmak olduğunu söylediğini anımsatan Temizkanoğlu, "Biz şu an ilk 6'nın içerisindeyiz ama yarın ne olur bilmiyoruz. Bu futbolculara kalmış bir şey. Gerekli mücadeleyi verdikten sonra play-off'un çok uzak olduğunu düşünmüyorum." ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.