Elazığ

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Temizkanoğlu:

18:47 04 Mayıs 2016
Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Temizkanoğlu:

PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'un teknik direktörü Ogün Temizkanoğlu, Şanlıurfaspor maçına yönelik, "Önümüzde iki maç var diye bakmıyorum. Şanlıurfaspor maçını final maçı olarak görüyorum." dedi.

Vartaş Elazığspor'un kulüp tesislerinde yaptığı antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Temizkanoğlu, geçen hafta oynanan ve 2-2 biten Kardemir Karabükspor maçı sonrası yaşanan olaylara değinerek, karşılaşmanın bitmesinin ardından sahaya fırlatılan nesnenin Brezilyalı futbolcu Wellington Brito da Silva (Tom)'a mı yoksa direk hakeme mi atıldığını görmediğini belirterek, "O da can havli ile yaptı ama profesyonel futbolcu buna dikkat etmek zorunda. Bizim çok geniş bir kadromuz yok. Alternatifleri olsa derim tamam canı acıdı tepki gösterdi ama gerçekleri de konuşmamız lazım. Haklı olsa da o hareketi yapmaması, takımı düşünmesi lazımdı." diye konuştu.

Kadroda önemli eksikleri olduğunu ifade eden Temizkanoğlu, şunları kaydetti:

"Çok önemli eksiklerimiz var. Gereksiz eksiklikler var. Kurulların vermiş olduğu kararlar bazı lobi oyunlarından dolayı iptal edildi, ortamın gerilmesine neden oldu. Çünkü Kardemir Karabükspor maçı bu kadar gerilmeyecekti ve ben de 3 oyuncumdan yoksun kalmayacaktım. Üç tane çok kilit oyuncum bu hafta yok. Tom, bu takımın çok iyi oyuncusu ama ceza aldığı zaman ne olacak? Herkes sorumluluğunu taşımak zorunda. Biz burada bir amaç için varız. Elazığspor'u nasıl üst tarafa taşırız sorumluluğunu herkes üstüne almak zorunda."


- Şanlıurfaspor maçı

Hedeflerinin play-off olduğunu aktaran bordo-beyazlı ekibin teknik hocası, Şanlıurfaspor maçı ilgili şunları aktardı:

"Önümüzde iki maç var diye bakmıyorum. Şanlıurfaspor maçını final maçı olarak görüyorum. Eksik oyuncularımızın bizi ne kadar etkileyeceğini saha içerisinde göreceğiz. Diğer arkadaşlarımız var gücü ile ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklar. Ben bütün Elazığspor taraftarlarını o stada bekliyorum. Çünkü biz bu maçı kazanırsak play-off'u garantileriz. Bunu bu kadar da net söylüyorum. Var gücümüzle çalışacağız, var gücümüzle oynayacağız. Bu inançla beraber umut ediyorum ki Şanlıurfaspor maçını alırız."







YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.