Elazığ

Ramazan Bayramı kutlanıyor

15:58 05 Temmuz 2016
Ramazan Bayramı kutlanıyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla eşi Nebahat Yanılmaz ile Gazi Huzurevi'ni ziyaret etti.

Huzurevinde kalan vatandaşların bayramını kutlayan Yanılmaz, bayram hediyesi vererek onlarla bir süre sohbet etti.

Yanılmaz, bayramı her haliyle güzel bir şekilde yaşamaya çalıştıklarını ve sabah İzzet Paşa camisinde bayram namazını kılarak cami cemaatiyle bayramlaştıklarını belirtti.

Daha sonra belediyenin birimlerini ve kanaat önderlerini ziyaret ederek bayramlaştıklarını ifade eden Yanılmaz, ardından her bayram olduğu gibi bu bayramda huzurevinde kalan büyüklerini ziyaret ettiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Ramazan Bayramı bir paylaşma bayramı. Ramazan Bayramı'nda çocuklarımızla, büyüklerimizle ve sevdiklerimizle birlikte olmak mutluluğumuzu doruk noktaya çıkarmakta. Ancak İslam aleminde meydana gelen olaylar, patlamalar, ölümler ve savaş maalesef bayramları bayram gibi yaşamamıza engel oluyor. Rabbim İslam aleminin bayramlarını huzur içinde yaşadığı ve bayram gibi yaptığı günleri görmeyi hepimize nasip etsin inşallah. Bütün hemşehrilerimin ve İslam aleminin bayramını kutluyorum."

Buradaki ziyaretinin ardından sevgi evlerine geçen Yanılmaz, çocuklarla bayramlaşarak onlara çeşitli hediyeler verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.