Elazığ

Vali Zorluoğlu vatandaşla buluştu

18:30 02 Mayıs 2017
Vali Zorluoğlu vatandaşla buluştu

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Ataşehir Mahallesi'nde vatandaşların sorunlarını dinledi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Zorluoğlu, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, İl Jandarma Komutanı Albay Özay Eryürek ile bazı kamu kurumu temsilcileriyle Ataşehir Mahallesi'ni ziyaret etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Zorluoğlu, Ataşehir Mahallesi’nin eksiklerini gidermek ve dertlerini dinlemek için vatandaşla bir araya geldiklerini ifade etti.

Çok yoğun bir referandum süreci geçirdiklerini ve 16 Nisan’da milletin cumhurbaşkanlığı hükümet sitemine evet dediğini anımsatan Zorluoğlu, şunları kaydetti:

"İnşallah ülkemiz ve milletimiz için hayırlı ve uğurlu olur. Bu yeni sistem şehirlerimize, köylerimize, kasabalarımıza daha iyi hizmet vermek için getirildi. Bu sistem ile birlikte ülkemizin daha gelişmiş ve daha müreffeh bir hale geleceğine inanıyorum. İnşallah gelirimiz artar, altyapımız gelişir, fabrikalarla şehirlerimiz buluşur ve işsizlik seviyesi minimuma inerek insanlarımız zenginleşir. Biz de elbirliği ile Elazığ'ımızı daha da ileriye götürmek için çalışacağız."

Vali Zorluoğlu, daha sonra yapımı devam eden Hacı Fethi Camisi ve Kur’an Kursu inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.