Elazığ

Maçın ardından

21:37 14 Mayıs 2017
Maçın ardından

TFF 1. Lig'de Balıkesirspor'u 5-1 yenen Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, sergiledikleri mücadeleden dolayı oyuncularını kutladı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Bektaş, zor bir süreçten geçtiklerini ve kulüp olarak sezon başından beri birtakım sıkıntıları yaşadıklarını hatırlatarak, "Ben futbolcularımı gönülden kutluyorum çünkü en büyük pay sahibi onlar. Sahada verdikleri mücadeleden dolayı onları tebrik ediyorum." dedi.

Karşılaşmayı değerlendiren Bektaş, şöyle konuştu:

"İlk yarı bir rahatlık vardı. Oyuncularımız çok kolay kazanabileceğimiz bir maç gibi gördü. Bireysel hatadan kaynaklanan çok kötü bir gol yedik. İkinci yarı biraz toparlayıp, maçı ciddiye aldık. Rakibimizde gençler oynuyordu. Onlar da kendilerini göstermeye çalışacaktı. Ne olursa olsun profesyonel bir iş yapıyoruz. Profesyonel bir müsabakada hiçbir zaman rakibini hafife almayacaksın ve işini ciddi bir şekilde yapacaksın. Maçta 5 tane gol attık. Rakip hocamızın bu konuda bir sitemi vardı. Futbolun doğasında bu var. Bugün göbeğimizi kendimiz kesmek zorundaydık."


- Balıkesirspor cephesi


Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök ise Elazığspor'un genç oyunculara karşı farka gitmesinin kendisini üzdüğünü dile getirdi.

Eksik bir kadro ile Elazığ'a geldiklerini, yedek kulübesindeki oyunculardan 4'ünün de yeni sakatlıktan çıktığını vurgulayan Cangök, "Oyuncularım ilk yarıda ellerinden gelenin en iyisini yaptı. Tabii ki Elazığspor çok tecrübeli bir takım. İkinci yarı bizi çözmeleri ve gençleri esir almaları daha kolay oldu. Elazığspor böyle davranmamalıydı. Zaten gardı düşmüş bir takım. Üç puanı alması Elazığspor için önemliydi. Bu kadar farka gitmelerini biraz yadırgadım." değerlendirmesinde bulundu.

Hem Elazığspor'un hem de kendilerinin ligde kalmayı garantilediğini hatırlatan Cangök, "Bugün gençlere şans vermek istedik. Hem onlar geleceklerini görsünler hem de biz gelecekle ilgili nasıl fikir sahibi oluruz diye baktık." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.